رقم العضوية : 1 mms : عدد الرسائل : 9014 الموقع : جروب الحب العمل/الترفيه : محاسب الهوايات : الكمبيوتر اعلام : المزاج : الهوية : تاريخ التسجيل : 28/07/2008 عدد المواضيع : 11591 السٌّمعَة : 38
موضوع: الانجلش كيك بطريقة الشيف حسن 6th نوفمبر 2010, 6:49 am
الانجلش كيك بطريقة الشيف حسن
الانجلش كيك الشيف حسن حسن
الانجلش كيك المقادير هذة المقادير بالاكواب وقالها الشيف حسن عندما كان يعملها هناك الجرامات بس الكل بيعمل بالاكواب 2و2\1 كوب دقيق مخبوزات 2كوب زبدة بدرجة حرارة الثلاجة 1و2\1 كوب سكر بودرة 9 بيضات 2\1 ملعقة فانيليا 2\1 ملعقة صغيرة بيكنج بودرة ملحوظةمهمة هناك انجلش كيك فروت او مكسرات او شكولاتة لو هنعملة بالفروت نضيف كوب فروت مع زبيب لو مكسرات يبقي كوب جوز وبندق مجروش لو شكولاتة نضيف 100 جم شكولاة و50 جم كاكاو ملحوظة مهمة اوي اوي هذا المقدار ياجماعة الشيف قسمة قسمين واحد فروت وواحد شكولاة وعملة في الصينية المستطيلة الطولية ياعني هذة المقادير تعمل صينيتن مش واحدة التكنيك وطريقة العمل هو عملة بالعجانة 1-اضاف الزبدة مع السكر علي السرعة الاولي لمدة دقيقة ثم نزود السرعة تدريجيا لغاية ما يبقي عندنا كريمة هشة 2-ثم نضع البيض واحدة واحدة ونضع الفانيليا 3-ثم نضيف البيكنج علي الدقيق 4- نضع مقدار الدقيق كلة مرة واحدة علي الخليط ويضرب لمدة دقيقة ثم نقسمة قسمين وهو عمل واحدة بالشكولاة والاخري بالفروت المجففة وتدخل الفرن علي درجة حرارة 180 ولمدة45 دقيقة وبالهنا والشفا ويارب اكون بفيدكم ياريت تشاركوني بتعليقاتكم مرسي جدا ليكم